Komt u eens langs bij Paint Your Hairlounge in Reet ?

Paint Your Hairlounge

Wilt u uw haar laten knippen, kleuren, brushen of verzorgen? Of heeft u liever highlights, extensions of dat wij uw avond makeup doen? Paint Your Hairlounge is van al deze markten thuis en helpen u graag aan uw perfecte kapsel. Iedereen is van harte welkom; vrouwen, mannen en kinderen. Maak een afspraak om bij ons langs te komen, in overleg kunnen wij zelfs bij u thuis langskomen. Wilt u in de zomer genieten van de zon? Wij doen ook behandelingen in onze tuin!

Paint Your Hairlounge

Nu u weet waarvoor u zoal bij ons terecht kunt is hier nog een leuke opsteker: wij bieden namelijk een studentenkorting aan t/m 24 jaar.

Knippen

Snel een fris kapsel nodig? Maak een afspraak om uw haar te laten knippen. Dames, heren, kinderen jullie zijn allemaal van harte welkom.

Kleuren

Paint Your Hairlounge

Is alleen knippen niet genoeg maar kan uw kapsel ook wel een nieuw kleurtje gebruiken? Geen probleem! Wij bieden verschillende kleur technieken aan: basis kleuren of highlights.

Verzorgen

Kan uw haar een extra boost gebruiken? Wij verzorgen het graag voor u. Wat dacht u van een goede shampoo of een heerlijk haarmasker? Wij werken met het merk: Joico

Brushen

Paint Your Hairlounge

Gaat u voor de finishing touch? Wij brushen uw haar zodat u en uw haar stralen zodra u naar buiten loopt.

Avond make-up

Naast een heerlijk nieuw kapsel ook behoefte aan avond make-up? Dit doen we ook graag voor u, zodat u er op uw best uit kunt zien. 

Haren opsteken

Paint Your Hairlounge

Een feestje? Geen nood wij steken uw haar op zodat u de show zult steken. Wij zorgen ervoor dat uw kapsel goed blijft zitten voor welke gelegenheid dan ook.

Bruidspakket

Paint Your Hairlounge

Wij komen ook bij U aan huis voor een bruidspakket (make-up + trouwkapsel). Vraag meer info.

Paint Your Hairlounge

 Ernest Claeslaan 32
2840 Reet
 +32 485 062 171
 paint.lvdv@gmail.com
 BE0683774774

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van onze acties

 OPENINGSUREN

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:00 - 18:30

Woensdag 09:00 - 15:00

Donderdag 09:00 - 20:00

Vrijdag 09:00 - 18:30

Zaterdag 08:30 - 16:00

Zondag Gesloten

Zondag & feestdagen gesloten

Stel hier uw vraag

Paint Your Hairlounge